Melyik zenei stílusokat utálod a legjobban?
Figyelt kérdés
Én minden olyan stílust amiben core van, a jazzt, a rapet, a cigányzenét és a popzenének is vannak undormány alakjai.Ti?2012. júl. 29. 20:26
1/17 anonim válasza:
trance meg az ilyen rángatózós zenék, cigány muzsika, és a nagyon hörgős rock.
2/17 anonim válasza:
nemutálok én semmit... mindenki halgassa azt ami neki tetszik... nekem a rock, metal, punk jön be.. a többi műfajjal nem is foglalkozom egy azért mert nem érdekel kettő meg letojom más mit szeret és mint nem... mindenkinek szíve joga eldönteni mit halgat és ezért elég csúnya dolog lenézni a másikat...
3/17 A kérdező kommentje:
ja meg a drum and basst és a dubstepet is utálom!
amúgy nem embereket utálunk, csak stílusokat, nem úszításra szolgál a kérdés!!!
attól, hogy még utálom a dubstepet, attól még nem gyűlölöm a dubstepet gyártókat!
2012. júl. 29. 20:36
4/17 anonim válasza:
amit nem szeretsz nem keresel rá.. és így utálni se fogod.. ennyi..
5/17 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kérdés!!!!
2012. júl. 29. 21:05
6/17 anonim válasza:
Én azt a popnak nevezett, színvonaltalan, futószalagon gyártott nyálfolyamot, amit a kereskedelmi rádió és tv adók ontanak magukból. Na attól kapok hidegrázást...
8/17 anonim válasza:
A mai divatos tuctucot, a dupstepnek nevezett csörömpölést, a magyar nyálpopot (SP és társai), valamint az összes rockot, pár kivétellel. És most tudom, hogy jön a lepontozás, mert a gyk felhasználóinak (valami rejtélyes oknál fogva) 70%-a rocker, 25%-a meg dupstepes. Maradt 5%, ami vegyes ízlésű :)
9/17 anonim válasza:
én csak rockot és metált hallgatok, a többit nem szeretem.
10/17 anonim válasza:
hörgős "rock" = deathcore, metalcore
a rockban nincs hörgés -.-
esetleg a metalban de ott is csak kevés és díszítésnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!