Egy év és jön a következő homo banda. Tudod... volt az a banda akik kimentek a divatból...Jah a Jonas Brothers
2012. júl. 28. 01:13
2/10 A kérdező kommentje:
Huhh, azt már nagyon várom...Kezd NAGYON idegesítő, 13 vok és lány,:de sztem tényleg borzalmas..
2012. júl. 28. 01:16
3/10 anonim válasza:
Én 16/L vagyok, de nem szeretem!!! Rengeteg csaj viszont azért szereti, mert nagyon szexisnek tartják a One Direction tagjait. Meg persze azért a fiúkon kívül a zenéjük is tetszik nekik, de nem az az alapvető.... :D Inkább nézni szeretik őket.
2012. júl. 28. 01:20
4/10 anonim válasza:
Első vok! Helyes, helyes! Irány az Internet és tessék hard rockot hallgatni :D Aztán meg terjesszétek az igét, hogy legyen remény a következő generációban is. 22/f
mert elvileg olyan cukik O.o de nem nagyon értem mert a zenéjük egy fos.. komolyan mondom alapítok egy ilyen menő fiú bandát és 1 évig játszuk ezt a nyálas izét..aztán ha már minden kis pics@ rajong értünk váltunk stílust mondjuk vmi Black Metal mert azt szeretem :D
2012. júl. 28. 11:51
7/10 anonim válasza:
Előző, nem tudom, mennyire tudnám kivárni, amíg a black metalhoz értek, miért nem kezded rögtön azzal? *-*
Amúgy igen, azért szeretik őket, mert állítólag jól néznek ki, amit amúgy én nagyon nem vettem észre. A zenéjük meg olyan, hogy egyszer hallod, és egész napra bent ragad a fejedben - legalább is nálam ez volt -, de nem azért, mert annyira jó... Persze, vannak, akiknek tényleg bejön, ízlések és pofonok, de a java része szimplán csak divatból van oda értük...
2012. júl. 28. 17:46
8/10 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy mind csúnya.. a számaik közül csak négyet ismerek, de abból csak egy az, ami szerintem tényleg jó. A többi mind nyálas, szerelmes sztoris zene. Kicsit felpörgethetnék igazán a számaikat!
2012. aug. 3. 15:23
9/10 anonim válasza:
Mert számukra ők a férfi ideálok. 15 vagyok, de egyáltalán nem bírom őket, csakúgy mint a mai sztárok 95%-át. Az utóbbi 2 évben egyre több a tehetségtelen nagyszájú id*óta, akik folyton az újságok címlapján vannak. Pár évvel ezelőtt sokkal jobb volt, mert akkor a többség még tudta mi az a zene, de most... Még jó hogy a régebbiek közül vannak még akik időről-időre feltűnnek, mert másképp a legtöbben falba vernénk a fejünket. Itt szóba jött a Jonas Brothers, amire csak azt tudom mondani hogy van 1-2 számuk ami tetszik, de az ő zenéjük se valami nagy szám, bár ha a két banda közül kéne választanom akkor inkább a Jonas tesók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!