Mit gondoltok erről a zenéről?
Figyelt kérdés
Stílus, hangulat stb.
Szerintem nagyon vidám és összehozza a társaságot.
2012. júl. 26. 19:10
2/10 anonim válasza:
nagyon jó, ütős és a fantáziadrá kell hagyatkoznod miközben halgatod.
3/10 A kérdező kommentje:
UHHH... :D most vettem észre :DDD
2012. júl. 26. 19:27
4/10 anonim válasza:
Nem értem a szövegét. Amúgy az ilyen stílusú zenéket nem szeretem, kivéve a Kozmosz-t(Világszakadtság, Forradalom, ...)
5/10 anonim válasza:
Végre egy kis nem-náci oi! :)
Jó kis szám, de szerintem ez messze a legjobb számuk: https://www.youtube.com/watch?v=lU7mWbnIiMU
6/10 A kérdező kommentje:
Az jó benne hogy nem is komcsi de nem is náci, erről szól az oi! egy részben, hogy tartsunk össze és elég a komcsi náci nézetekből.
2012. júl. 26. 21:03
7/10 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, amit te linkeltél nagyon jó, de még a másik legjobb az a varratok!
2012. júl. 26. 21:04
8/10 anonim válasza:
Túlvezérelt a fölvétel, ezért torzít. Bulizósnak tűnik és nem teljesen politikamentes.
9/10 anonim válasza:
Nem az én stílusom,de jó zene.. :D
10/10 anonim válasza:
Nekem a kedvencem az Erőszak dal! :D Nagyon jó banda kedvencek közt van! És egyszer elmegyek egy Linx buliba! :D
Oi! 1969
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!