Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy zajlik a koncert utáni...

Hogy zajlik a koncert utáni autogramm osztás? +dolgok lent

Figyelt kérdés
eszmeletlenul oda meg vissza vagyok a one directionert. Nem ertem. komolyan, mintha szerelmes lennek harrybe. sirva ebredtem fel, mert veluk almodtam es tudtam, hogy nem lehet valodi.. miota elkezdtem hallgatni es imadni oket azota lefogytam 8 kilot, csak azert, hogyha talalkoznek veluk, akkor legalabb ram tudjanak nezni es ne az legyen, hogy jaaaj oo kover.. lehet hogy betegesen furanak hangzik.. es bocsi a vesszohiany miatt is. stb.. autogramm cimet tudnatok irni? meg esetleg ha valaki volt koncerten mennyi volt a jegy? vagy ami az elso sorba szol az dragabb? bocsi, hogy hosszu lett.. valamikor el fog mulni ez a hatalmas "szerelem"? :/

2012. júl. 24. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Meet&Greet jegyet érdemes váltanod soktízezer forintért, ha ennyire odavagy értük.
2012. júl. 24. 14:45
 2/9 A kérdező kommentje:
ertem. es akkor oda is lehet menni hozzajuk, v csak akkor, ha szerencsem van?
2012. júl. 24. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
16%

én is igy vook vele :DD haroldd :SS am meg én ha álmodok velük akk másnap éjszaka felídézem az álmot és folytatodik xdd

egyszer pölö az volt hogy Niall-el az interspar-ba vsároltunk és ,amitől begerjed :d, megöleltem és a nyakáa furtam a fejem és puszilgattam a nyakát :SSS szal nem kell sírni meg semmi :) am nem kell fogyozni meg semmi mert semmi értelme, másrészt meg nemfognak egyből megeröszakolni ha meglátnak vagy valami ha hánytatod és éhezteted magad :)am meg vagy rendelsz valahonnan vagy vársz 2014-ig xdd remélem érthető voltam :)

2012. júl. 28. 18:35
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom, hogy zajlik egy One Direction-ös aláírásosztás, mert én általában csak magyar rockkoncertekre (Lord) járok. :)

Ott letolják az előadást, majd a minden egyes zenekartag odajön a butikhoz (sátor, ahol az adott zenekar cuccait lehet megvenni), és ott írnak alá. Pólóra, kézre, poszterre, sapkára... amin fog a toll. :)

2012. aug. 2. 03:32
 5/9 anonim ***** válasza:
24%

Én is odavagyok az 1D-ért :)

mint a kérdező meg még egy ember ;)

2012. aug. 13. 09:27
 6/9 anonim válasza:
74%
Ne izgulj nem vagy egyedül. Zayn:) Elméletileg 2014-ben jönnek, és akkor úgyis benne lesz ahíradóban, újságban hogy hogyan vehetsz jegyet, és hová. Az 1D-s fiúk pedig a koncert után/elött szoktak autógrammot osztogatni sátorban, addig amíg el nem fogy az ember. Szurkolok hogy kapj majd.:)
2012. aug. 13. 15:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Istenem, de aranyosak vagytok. koszonom, hogy vannak meg ilyen emberek!
2012. aug. 23. 00:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyok indiszkrét, valaki elmondaná mi volt olyan rossz a válaszomban (#4), hogy egyáltalán nem tűnik hasznosnak?
2012. aug. 24. 21:19
 9/9 A kérdező kommentje:
:) a tied is nagyon hasznos volt. ment a zold kez es a koszonet neked is szol! :)
2012. aug. 25. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!