Hogy zajlik a koncert utáni autogramm osztás? +dolgok lent
én is igy vook vele :DD haroldd :SS am meg én ha álmodok velük akk másnap éjszaka felídézem az álmot és folytatodik xdd
egyszer pölö az volt hogy Niall-el az interspar-ba vsároltunk és ,amitől begerjed :d, megöleltem és a nyakáa furtam a fejem és puszilgattam a nyakát :SSS szal nem kell sírni meg semmi :) am nem kell fogyozni meg semmi mert semmi értelme, másrészt meg nemfognak egyből megeröszakolni ha meglátnak vagy valami ha hánytatod és éhezteted magad :)am meg vagy rendelsz valahonnan vagy vársz 2014-ig xdd remélem érthető voltam :)
Nem tudom, hogy zajlik egy One Direction-ös aláírásosztás, mert én általában csak magyar rockkoncertekre (Lord) járok. :)
Ott letolják az előadást, majd a minden egyes zenekartag odajön a butikhoz (sátor, ahol az adott zenekar cuccait lehet megvenni), és ott írnak alá. Pólóra, kézre, poszterre, sapkára... amin fog a toll. :)
Én is odavagyok az 1D-ért :)
mint a kérdező meg még egy ember ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!