Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az mitől függ, hogy milyen...

Az mitől függ, hogy milyen dalokat játszanak a rádiókban?

Figyelt kérdés
Például Nagy Adri Rohanó szerelem című számát is csak a klip megjelenése után kezdték el játszani (most), pedig a szám már van vagy 2 éves... Múltkor egy rádióban kértem Vecától a Szeretek élnit, amihez nemsokára fog megjelenni a klip, és azt írták vissza, hogy ezt nem tudják lejátszani. De miért nem tudják, ha rajta van a Veca Világa lemezen?

2012. júl. 24. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Zenei szerkesztőtől függ.

Vannak műsorok, amik a friss, klipp nélküli számokat is lejátszák(pl. Csiszár Jenő műsora a ClassFM-en, vagy az MR2-n a Szelektor).

Viszont a rádióban általában klippel rendelkező számokat játszanak. Pl. nem játsszák David Guetta 2011-es lemezéről az összes számot, csak legfeljebb 6-ot, amikhez készült videoklipp.

2012. júl. 24. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:
A Neo FM-ről és a Class FM-ről megvan a véleményem, mert volt, hogy egy kívánságműsorban 3-szor küldtem el SMS-ben, hogy a már fent említett Veca-dalt játsszák le, és képtelenek voltak leadni...
2012. júl. 24. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:

azért azt is vedd figyelembe, hogy nem te vagy az egyetlen, aki számot kér - a műsoridő meg véges. plusz gondolom van valami logika, ami szerint összeállítják az adott műsor tracklistjét, mert nem random adják be a zenéket/kéréseket az biztos.

de az is lehet, hogy egyszerűen pont nem érdekli őket ki mit kér. nem tudom.

2012. júl. 24. 16:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Jó... tudom, de mikor mondjuk 3 SMS-t küldök, azért lejátszhatnák.. Mindegy, ez van. Nem feltétlenül az a jó zene, amit a rádióban nyomatnak :)

Mondjuk az kicsit felidegesít, mikor toplistás dalokat kérnek a kívánságműsorokban, amiket amúgy is lejátszanak 20x egy nap...

2012. júl. 25. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!