Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan lehet le tölteni az...

Honnan lehet le tölteni az AVATAR Film zenéjét?

Figyelt kérdés
James Cameron - Avatar - cimű filmjéhez jelent meg egy Zenei CD. Amin a film betét dalai hallhatóak.
2012. júl. 23. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

(torrent letöltés)

a pontokat töröld ki, csak az ypsilon és 's' között hagyd meg.

2012. júl. 23. 17:45
 2/7 anonim ***** válasza:
érthetőbben itt a második találat: [link]
2012. júl. 23. 17:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem müködik, mert egészen mást tölt le. Az avatar cd helyett, egy telepiteő exe-t kapok! Nekem nem kém program kell hanem az Avatar zenei cd, amin az Avatar film dalaai halhatóak.
2012. júl. 24. 10:07
 4/7 anonim ***** válasza:
uTorrent fel van telepítve a gépedre?
2012. júl. 24. 14:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem fogod fel, hogy nekem nem kém program kell, hanem az avatar film zenéje kell. A kérdésem még mindig kérdés maradt! Honnan tudom le tölteni az Avatar film zenéjét? Csak azok írjanak, akik konkrét választ tudnak adni. Nem kém program kell, és nem torrnet programok kellenek, hanem az Avatar film zenéje kellene! Nem telepitek semmit!
2012. júl. 24. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

1, aki a válaszokat adta, semmi kémprogramot és hasonlót nem akart rárakni a gépedre. adott egy linket, amivel torrenttel letudnád tölteni amit akarsz. manapság ezt így szokták. ha nem értesz hozzá, akkor ne neki mondd, h valamit miért nem fog fel. segíteni akart, jó módon, csak te nem értetted meg, amit akart.

2, [link]

regisztrálj be, és megtudod venni pénzért.

2012. júl. 26. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi de nem tudok kinaiul. Igy aszt sem tudom hogyan kell rá regszitrálni! Magyar oldalakt ajánlj, ne kinait! És le töltésről volt szó.
2012. júl. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!