Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek megérné nekem egy...

Szerintetek megérné nekem egy Dunlop Crybaby?

Figyelt kérdés
2 éve gitározom, kb 2 hónapja tanárhoz is járok ezért észrevehetően jobban fejlődök, de szólózni még nemigazán tudok, vagy csak az élvezhetőség éppenhogy határán.Viszont eszméletlenül szeretem a wah pedálok hangját és gondoltam nem bóvlit szeretnék venni hanem egy eredeti gcb95-öst.egy netes áruházban ahonnan a gitárom van /Epiphone Special SG/ most 24e-ért dobálják és ahogy néztem viszik mint a cukrot.szerintetek megérné nekem is venni egyet így hogy szólózni nem tudok, vagy esetleg később kifizetődik?Gyors válaszokat ha kérhetném és előre is köszönöm

2012. júl. 22. 23:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó pedál, ha szereted a hangját vegyél egyet...

A lényeg, hogy ne a kevésbé kiforrott szólózási képességeid akard elfedni a vad pedálozással, mert sokan csak erre használják...

De ízlésesen használva az egyik legjobb effekt.

2012. júl. 23. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!