Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék népszerűvé válni a...

Szeretnék népszerűvé válni a zenéimmel, amiket csinálok és mixelek. Hogyan tehetném meg ezt a legkönnyebben?

Figyelt kérdés
Tehát olyasmire gondolok, hogy vannak-e ilyen DJ portálok, ahol különböző DJ-k regisztrálnak be, vagy bármilyen ötlet arra, hogy népszerűsítsem a zenéimet. Gondoltam itt még arra, hogy nyitok egy facebookos oldalt erre a célra, de ezen kívül még várok ötleteket(mert maga a zenefeltöltő oldal megvan, csak ha nincs, aki hallgassa vagy csak csekély számban, hát nem igazán lesznek népszerűek). Előre is köszönöm!
2012. júl. 21. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem fölösleges.

van már 1000-nyi tehetségtelen b*lfasz

2012. júl. 21. 21:44
 2/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy szinte mindenki összekeveri a szezont a fazonnal. Ami te akarsz lenni az a producer. Mint a szó is mutatja a producer zenéket ír (tulajdonképpen manapság Logic-kal, FL Studioval stb.) hangsávokat rak ide oda, masterel stb.. A DJ -többnyire élőben- közönség előtt készít mixeket (egyik számot keveri át a másikba mindenféle akadás illetve figyelemfelkeltés nélkül). Ehhez általában VirtualDJ-t vagy Ableton Live-ot használnak és beatmatching (az ütemet - BPM kell nézni) az egyik legfontosabb. Ahhoz, hogy belőled DJ legyen nem kell akkora tehetség, mint eredeti produkciót vagy akár egy jó remixet csinálni. Nekem egy jó producer onnan kezdődik, ha képes elkészíteni egy vokális mixet anélkül, hogy a vokál "kiugrana" a remixből...
2012. júl. 21. 22:01
 3/5 anonim válasza:

És még valami: Ha te készítesz egy teljesen új számot, legyen az vokális vagy instrumentális, akkor a te mixed az 'original mix'. NEM remix. Ha azt egy valamely más producer/remixer újramixeli a számod (akár a felét meghagyja és új ütemet rak bele, akár csak bizonyos részt hagy meg) akkor az már Remix. Először ajánlom saját szerzeményeken gyakorolni, és ha már profi vagy ebben, akkor érdemes megpróbálkozni a remixekkel is. Sok sikert!

Egyébként a soundcloud tökéletes hely a promóra, csak ne spammeld be az egész lapot mert idegesítő egy idő után...

2012. júl. 21. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt ma alkottam Fruity Loops studioval.

Tudom mi a különbség a DJ és a producer között. Nem ma kezdtem a dolgot, viszont szeretném népszerűsíteni a munkáimat. Vannak mixeim is ugyanúgy, ahogy remixeim és így tovább.

2012. júl. 21. 22:27
 5/5 Bycube válasza:
A zenéid tökjók, csak szerintem a műfajokkal nemártana tisztában lenned :) egy kiiiicsit kevered őket...
2012. nov. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!