Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szólógitár erősítőjére ráköthe...

Szólógitár erősítőjére ráköthetek basszugitárt?

Figyelt kérdés
Mi fog történni ha egy szólógitár erősítő kombóra rákötök egy basszusgitárt? Az nem baj ha nem fog úgy szólni mint egy basszuskombóval, de nem fogja tönkrevágni az egész rendszert?
2009. júl. 14. 08:45
 1/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen emberek, lehet rátok számítani:D
2009. júl. 18. 20:58
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor majd válaszolok én, ha valaki véletlenül idetévedne:D Szóval igen, rá lehet kötni, én azon gyakorlok, nemtudom hogy lesz-e baja tőle, szerintem nem, annyi a gond, hogy ha teljesen felveszem a hangerőt, egy kicsit beremeg az egész, szóval a nagyon hangos és mély hangokat nem annyira bírja, de egyébként működik:P
2009. júl. 24. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen nyugodtan rákötheted
2009. aug. 4. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Na, most mondom mindenkinek, ne kössétek rá! Az erősítő még bírja is, de a hangszóró tönkre mehet. Én is úgy használom inkább hogy az erősítő fejhallgató kimenetére kötök egy nagy hangfalat, ami bírja.
2009. aug. 18. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem semmi nem ment tönkre ,edddig
2010. jan. 27. 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!