ASTRA csatorna Jazz háttér zene?
analóg csatorna volt? a cartoon network kódolatlan idejében? mikor?
én sokszor néztem ezeket az "értelmetlen" adásokat, tesztábrákat, ilyesmiket de nem emlékszem ilyesmire.
talán ha beírod a youtubera hogy "astra promo test" vagy "astra sat infocard" vagy testcard vagy "astra line-up" vagy hasonló, akkor megtalálhatod. de ez esetben szólj nekem is :)))
hát nekem nem rémlik hogy lett volna ilyen, de biztos :)))most már engem is izgat a dolog. Az a baj, hogy nekem csak ilyen promóciós filmek rémlenek, hogy lövik fel a műholdat, meg ilyenek.
próbálkozz esetlen a netboard.hu műholdas fórumán, de az eredményt mindenképp írd meg :))
Tényleg misztikus volt :D meg tudod mi volt még az? azok a kódolások, hallod, úgy szerettem nézni a kódolt adásokat, tisztára mint valami képernyővédő olyanok voltak. Szép színesek.
De nekem a "legmisztikusabb" 92-ben volt az Astra lineup csatorna, ahol kiírták mely frekvenciákon melyik adások voltak. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!