Csak en gondolom ugy, hogy Pirannyät es Nicki Picsäjt kikene löni az urbe?
Elöször is bocsi az ekezetek miatt.
Rihanna ällandoan nyävog, könyörög hogy b.ssz.k meg, az enekeit indokolatlanul tulcifräzza. Minden fenykepen olyan fejet väg, mint aki ..... akar. Ha ränezek a pofäjära, egy rohado dög jut az eszembe. Az egyetlen fotoja ami jol sikerult, az amikor Chris Brown megverte. De szerintem meg is erdemelte, biztos. Amugy is, miert utötte bele az orrät a media? Intezzek csak el egymäs közt.
Nicki Minaj meg egy neon pink ruhäban vonaglo, szöke haju feka nö, aki a mumelleit räzza(bär a sok szilikontol mär meg sem mozdulnak). Ezek utän meg azt magyaräzza, hogy ö eredeti, mikor minden termeszetellenes rajta. Se hangja, sem tehetsege. A starships c. szämäban is muszäj volt a `madafaka` szot beleszöni, ami ugye nem valami szep. Artikulälatlanul ordit. Nem is tudom, hogy Madonna hogy engedhette hogy a daläba ronditson egy ilyen söpredek. Akkor akadok ki föleg, amikor `Tejng-tejng`-ezik. Ha egy kisgyerek lätja, vagy hallja, akkor azt hiszi hogy ez a jo.
Rihannänak legaläbb hangja van,de Nickinek nincs.
Utälom, hogy a csapbol is Pirannya pöcökégése, meg Nicki `tejng-tejng`-ezese folyik.
Nem szeretem, tehät nem nezem. A velemenyemet ugy alakitottam ki, hogy egyszer megneztem öket es ennyi. Ha megszolal a rädioban a daluk, akkor ättekerem es kesz.
Én rühellem mindkettőt...
Mit képzel az a rihanya vagy mi, hogy egy vallás jelképeit felhasználja? Föl kéne lógatni. Meg az a cigány is... nem halott még normális zenét(Metallica, Mozart, stb)
Azt a csapból is ezek folynak... Egy Oh sleeper számot nem bírtam végighallgatni, mert az VEVO-s szám azt nicki minajnak bevágták oda a babafejét... Áhh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!