Mitől kerűl tőbbe a Gibson es333 mint a epiphon én nem találtam túl sok különbséget csak a márkát kell megfízetni?
A Gibson azért drágább, mert epiphone néven adják el azt, amelyik nem a megfelelő szárazsággal(vagy épp nedvességgel) készül el, illetve amelyik nem lesz olyan minőségű, amilyet a gibson felvállal.
Magyarán ami egy gibsonhoz szokott ember számára sz_r azt eladják epiphone néven, olcsóbban.
Mondjuk aki 2014-ben normális hangszert akar venni szerintem mindkét márkát elfelejtheti. De ez az én véleményem.
Ezt ugyan kár volt elmondanod, látszik, hogy fogalmad sincs, hogy készülnek ezek a gitárok.
A Gibsonnál már régóta kamrás műszárítást alkalmaznak a faanyagnál, ami után minden fa a éppen megfelelő nedvességtartalomra temperálva kerül megmunkálásra.
Arról ugye nem is szólva, hogy a Gibsonok az USA gyárakban készülnek, az Epi-k nagy része meg Ázsiában, szóval semmi közük ahhoz, amit a Gibsonnál gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!