Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ciki ha valaki nem a mostani...

Ciki ha valaki nem a mostani diszkós zenét szereti?

Figyelt kérdés
Hanem inkább régebbieket? Gondolok itt AC/DC-re, Aerosmith-re stb (Elvis, Guns n Roses, The who).Csak mert egyszer haverok megnézték a zene mappámat a gépen és ott nevettek ... nagyon rosszul esett:S. De nem is vonzanak a mostani zenék ... olyan gagyik. 2 órán át is tartanak de szinte ugyanaz megy. Bár vannak diszkó zenék amik teccenek de ez csak néhány (2-3)
2009. júl. 12. 22:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem ciki, sőt az az igazi zene amit te hallgatsz nem az ilyen diszkós tucc-tucc zenék.
2009. júl. 12. 22:32
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

sőt... jó is hogy tartalmasabb,értelmesebb zenéket hallgatsz

barátaiddal meg ne foglalkozz,nem tudják mi a jó :)

2009. júl. 12. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem neked van normális zenei ízlésed, nem azoknak, akik a mai, csak betépve élvezhető zenét hallgatják. Én például a dark-gothic rockot, a régi 80-as, 90-es évek rockzenéjét, és az indián és arab zenéket szeretem a legjobban, nem a tücc-tücc szörnyűséget...

21/L

2009. júl. 12. 22:35
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Abszolút nem ciki, de te nem is disco zenét hallgatsz, inkább rockot és metalt. :)

Én imádom a sláger rádió zenéit, rock, dark, goth, metal. :)

2009. júl. 12. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy ciki, én is főleg old rockot hallgatok, mint te. ezek a zenék időtálló értékeket hordoznak, ellentétben a diszkózenével.
2009. júl. 12. 22:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Dehogyis.Bár jó magam azt hallgatok főleg,de nemnéznék le sosem egy más zenét hallgatót.Midnenki azt hallgatja amit szeret.Én is sok műfajt átnyálaztam mire megtaláltam a nekem igazit,ha te a felsorotakat szereted akkor szeresd azokat drága:))

21/L

2009. júl. 12. 23:08
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Hallod, én 16/LÁNY vagyok, képzeld el, rám miylen szemmel néznek a lány barátaim, akik a mai szaron érlelődnek, vagy valami antifitnessclubon, vagy valami diszkószaron.. én is iyleneket hallgatok mint te, mellette mást is, de millió ilyet, amiket felsoroltál azok nagyon jók, nekem a defleppard nagy kedvenc, illetve nirvana, de az már 90', lényeg a lényeg, a 60's 70's 80's zene szerintem a valódi zene alapja, gyökere. És nem ciki. Neked van kifinomult ízlésed. : )
2009. júl. 13. 01:36
 8/15 anonim ***** válasza:
1%
Azért nem kellene lefikázni a disco zenét, mert szerintem az a hülye goth meg hasonló sz*r nem jobb annál
2009. júl. 13. 02:46
 9/15 anonim ***** válasza:
74%

Ajjaj, vallási háború.

Mainstream metál vs mainstream elektronikus zene. Nem mindegy? Mind a kettő mainstream és kevés köztük az intelligens szám.

Csak hogy Nirvanat idézzem:

"B*SSZ MEG, GYERE ÉS ERŐSZAKOLJ MEG!"

(Nirvana - Rape me)

Az az ember, aki leragad egy irányzatnál és lenézi a másik zenehallgatási szokásait csak azért, mert azt ő nem szereti, bár még sosem hallotta és teljesen tájékozatlan a témában, egy s*ggfej.

A ciki szó komoly használata egyébként ciki. Tipikus "mások megmondják nekem, hogy mi a frankó, mert magamtól véleményt alkotni nem tudok".

2009. júl. 13. 06:30
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ! :D Amúgy 14/f
2009. júl. 13. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!