Ciki ha valaki nem a mostani diszkós zenét szereti?
sőt... jó is hogy tartalmasabb,értelmesebb zenéket hallgatsz
barátaiddal meg ne foglalkozz,nem tudják mi a jó :)
Szerintem neked van normális zenei ízlésed, nem azoknak, akik a mai, csak betépve élvezhető zenét hallgatják. Én például a dark-gothic rockot, a régi 80-as, 90-es évek rockzenéjét, és az indián és arab zenéket szeretem a legjobban, nem a tücc-tücc szörnyűséget...
21/L
Abszolút nem ciki, de te nem is disco zenét hallgatsz, inkább rockot és metalt. :)
Én imádom a sláger rádió zenéit, rock, dark, goth, metal. :)
Dehogyis.Bár jó magam azt hallgatok főleg,de nemnéznék le sosem egy más zenét hallgatót.Midnenki azt hallgatja amit szeret.Én is sok műfajt átnyálaztam mire megtaláltam a nekem igazit,ha te a felsorotakat szereted akkor szeresd azokat drága:))
21/L
Ajjaj, vallási háború.
Mainstream metál vs mainstream elektronikus zene. Nem mindegy? Mind a kettő mainstream és kevés köztük az intelligens szám.
Csak hogy Nirvanat idézzem:
"B*SSZ MEG, GYERE ÉS ERŐSZAKOLJ MEG!"
(Nirvana - Rape me)
Az az ember, aki leragad egy irányzatnál és lenézi a másik zenehallgatási szokásait csak azért, mert azt ő nem szereti, bár még sosem hallotta és teljesen tájékozatlan a témában, egy s*ggfej.
A ciki szó komoly használata egyébként ciki. Tipikus "mások megmondják nekem, hogy mi a frankó, mert magamtól véleményt alkotni nem tudok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!