Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok nekem jó magyar...

Tudnátok nekem jó magyar zenéket írni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 20:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Rock műfajban tudok leginkább nyilatkozni.

Enyhébbek: Lord, Omega, Edda

Keményebb: Ossian, Kárpátia, Pokolgép

Esetleg még Tankcsapda és Depresszió.

De ezeket te is biztos ismered, szóval kicsit határozd meg jobban, hogy milyen zenét szeretnél. :) Talán abban is segíthetek.

2012. júl. 13. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Inkább rap, vagy valami szerelmes :)
2012. júl. 13. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:

A Rap szar hallgass metált.

Beatrice, Blues Company, Dalriada, Dinamit, Edda, István a király, Lord, Karthago, Kárpátia, Kalapács, Moby Dick, Omen, Ossain, P. Box, P. Mobil, Mobilmánia, Piramis, Pokolgép, Republic, Road, Tankcsapda, Alarm, Bikini, Egészséges Fejbőr, Hobo Blues Band, Hungarica, Nevergreen, Skorpió, Stress

válogass :)

2012. júl. 13. 22:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Habár én se bírnék egy rap számot végighallgatni, de azért nem mondom rá, hogy "szar". Mindenki más zenében találja meg magának az "üzenetet", másmilyen a belső világa, amit ha nem értesz, még nem biztos, hogy "szar".

Habár engem nem vinne rá semmi, hogy rap számokat hallgassak, de megértem, aki szereti. Viszont ha valaki technot hallgat meg ilyen gépzajokat... hát... én csak fejfájást kapok tőle (nem vicc, tényleg), de mégis érdekelne az ilyen emberek lelki világa. Hogy mennyire másabb... mi van ott.

Bocsi az OFFolásért. Csak hát na, úgy éreztem, hogy muszáj valamit írnom. :)

Amúgy első voltam.

Ja és kérdező. Keress rá Wikipédián a magyar rap énekesek listájára vagy valami hasonlóra, aztán böngéssz. :)

2012. júl. 14. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. júl. 15. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!