Keresek egy énekest, és nem tudom, h hívják!?
Figyelt kérdés
aki fekete és duci és van egy nagyon jó száma de sem a nevét nem tudom sem a szám címét!!de a csillag szülteikből is énekelte egy lány és Szirota Dzseniferrel párbajozót és akkor adta elő azt a számot segítsetek??!!lécci2012. júl. 13. 18:38
2/10 anonim válasza:
ő párbajozott Jenniferrel, és ez volt az a párbaj, ahol mindkét csaj olyan jó volt, hogy mindkettőt továbbengedték - felrúgva kivételesen a szabályokat- a mentorok.
3/10 A kérdező kommentje:
igen
2012. júl. 13. 18:45
4/10 anonim válasza:
ja a linket,amit adtam,abban elvben benne vannak a videók is,de a lányok arca egyértelműen látszik
5/10 A kérdező kommentje:
de amit énekelt Bernadett annak a számnak mi a címe??
2012. júl. 13. 18:47
6/10 anonim válasza:
Berni és Jenny is nagyon aranyos,kedves jó csajok...abban a szerencsében volt részem, hogy személyesen beszélhettem velük...sőt valahol a telefonom mélyéntalán még a telefonszámuk is megvan...Amúgy hogy,vagy miért jutott eszedbe Berni?
7/10 A kérdező kommentje:
mert amit keresek szám azt Ő énekelte a párbajon, és azt a számot keresem csak nem tudom a címét, és ha valaki tudja az írja le nekem előre is köszönöm :))
2012. júl. 13. 18:52
8/10 Laxius-W válasza:
Erre gondolsz?
9/10 A kérdező kommentje:
igeeeen áhh nagyon szépen köszönöm :))) :$$é
2012. júl. 13. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!