Miért hívják Rózsinak Demjén Ferencet?
Figyelt kérdés
2008. máj. 4. 19:41
1/10 anonim válasza:
A Vészkorszakban a nyilasok adták ezt a gúnynevet a zsidóknak, mivel a Rózsi a „rohadt zsidó“ rövidítése. Demjénre az ugyancsak zsidó származású barátai ragasztották ezt a nevet, mivel neki volt közöttük a „legnagyobb“ orra.
2/10 anonim válasza:
rohadt zsidó=Rózsi én is ugyanezt a történetet tudom:D:)
3/10 anonim válasza:
Apum azt mondja a haja miatt lett Rózsi. Mert olyan nagy és göndör.
4/10 anonim válasza:
Jajj, gyerekek...
Ezelőtt nagyon sok évvel volt egy méteráru-hálózat, akiknek a kabalababáját Rózsinak hívták. Minden nagyobb városban volt üzletük, így eléggé ismert volt (mint pölö manapság a Michelin-baba). A Demjénnek meg pont ugyanolyan volt a haja, mint a rajzon a Rózsi babának. Ennyi.
5/10 anonim válasza:
Tök jó, hogy egymásnak ellentmondó válaszok kapnak 100%-ot. Ez van mikor olyanok is értékelnek akiknek közük nincs a témához.
6/10 anonim válasza:
amúgy mert .... ,ronda zsidó' .... tudatlanok
8/10 anonim válasza:
:O Én tökre azt hittem, hogy Rózsi a felesége, aki felvette a Demjén nevet:O
9/10 BringaManó válasza:
10/10 BringaManó válasza:
upsz, a "pl. ..." sor kettővel lejjebb
(az a Rózsira példa, nem a Rózsira :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!