Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szól mindenhonnan...

Miért szól mindenhonnan /véleményem szerint/ ez a hallgathatatlan dubstep?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 13:19
 1/5 chrishu ***** válasza:
Mert az a divat, amit a gyökerek meghallgatnak és így a média örül. Szerinted a dubstep hallgatóknak tényleg bejön az? Kb a 3negyede hallgatja divatból...
2012. júl. 11. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pl nem divat hallgató vagyok. Amikor még szinte senki nem hallgatta magyarországon nekem már akkor is csak az bömbölt mindenhol az emberek meg csak néztek :D Szerintem a Dubstep egy életérzés annak aki tényleg azért hallgatja mert szereti!
2012. júl. 11. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a dubstep, amikor indult, akkor szar volt, de jó ötlet. Aztán volt egy elég rövid idő, amikor elkezdett jó lenni, de még mindig underground volt, aztán amikor bekerült a mainstreambe, csak úgy lehetett eladni, hogy minél durvább legyen, és ezért lett visítós és hallgathatatlan. Mármint számunkra. De ha most lennék annyi éves, amennyi a célközönség, akkor a könnyem kicsordulna a gyönyörűségtől. Én kiskoromban Terrordrome-ot hallgattam ennek elérése érdekében, meg a lázadós zeném mindig hallgathatatlan volt, de aztán mégis a Prodigy maradt meg kedvencnek, egészen 92 óta :) Szóval nem hallgathatatlan ez, csak neked már nincs okod, hogy szeresd :)
2012. júl. 11. 22:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem én is a célközönséghez tartozok, az elején tetszett Nero-nak az egyik száma de utána agresszív lett és egyszerűen halgathatatlan a rádióban is csak "fertőzött" számok mennek. Nah mindegy vkinek bejön valakinek nem:)
2012. júl. 11. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
A dubstep egy teljesen értelmetlen, zenének semmiképpen sem mondható, fűlnek ártalmas zaj!
2012. júl. 19. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!