Mi a különbség a zenekar és az együttes között?
tudom volt már ilyen kérdés,de nem kaptam kielégítő választ
a 1 direction hova tartozik? mert sokan azt írják zenekar pedig k******a nem játszanak semmilyen hangszeren!!!! csak 5 b*zi nyávog....
és az AC/DC,Iron Maiden, Tankcsapda,Depresszió... , ezek lennének az együttesek? nem ezek az "igazi" zenekarok?!
mert én abban a (tév)hitben éltem hogy az a zenekar amiben játszanak hangszeren és énekelnek!
de valaki világosítson fel,nem akarok hülyén meghalni -.-"
elnézést ezért a megnyílvánulásomért,de nagyon fel bír bosszantani,hogy a kis p*csák azt se tudják miről beszélek mikor azt mondom : Pokolgép,Gun's n roses, Edda,Akela,Ossian...
16/l
Minden zenekar együttes, de nem minden együttes zenekar. Zenekar az, amelynek a tagjai nagy százalékban zenélnek a zenekarban. Akik meg nem, azokat szokták szimplán együttesként emletgeetni. Így zenekar az AC/DC,Iron Maiden, Tankcsapda,Depresszió, de együttes pl a Backstreet Boys, a csinált bandák nagy részével együtt, a DJ-párosok általában, de szerintem még a Prodigy is, ami bár a kedvencem, a zenét nagyrészt Liam csinálja, a másik két figura meg leginkább csak MC és showman. Ja, együttes még a Bolyki Brothers és a többi acapella banda is, mivel az alapformációban nincsenek hangszerek.
Kezicsókolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!