Ismeritek a Cimorelli-t:D?
Figyelt kérdés
Ha igen mi a véleményeetek róla és ki a kedvencetek? :3
Ha nem azonnal nézzétek meg!:D
Nekem a kedvencem lauren és christine
2012. júl. 7. 21:16
1/12 anonim válasza:
én kivételesen vágom őket, jól tolják a csajok
2/12 anonim válasza:
Nekem ők a kedvenceim! Lauren és Lisa a két favorit! :)
3/12 ST99lol válasza:
Nagyon jó, szinte a legjobb testvércsapat a világon :D Kedvenceim Dani, Lisa és Lauren :))
4/12 anonim válasza:
Igen, ismerem, szeritnem nagyon jók, imádom az első számukat, a believe it-et :) Jól tolják, sok cover-juk jobb mint az eredeti :D
5/12 anonim válasza:
Ők tényleg testvérek??! :D (mert neten nincs sok infó róluk)
Amúgy tényleg nagyon jók, nekem a kedvencem Lauren :)
6/12 anonim válasza:
Nekem DANI a kedvencem! Nagyon hasonlít még a stílusunk is!
Én is ilyen hülyéskedős vagyok mint ő! Ráadásul csak 1 hónappal idősebb nálam! Ők a hátérképem!!!
I LOVE CIMORELLI!!!
7/12 anonim válasza:
I LOVE CIM! Imádom őket! Nagyon jók a csajok! Kedvenceim Dani és Lauren! :) <3 Cimorelli <3
8/12 anonim válasza:
Tök véletlenül találtam másfél éve rájuk,azóta imádom őket. Lisa,Lauren,Christina
9/12 anonim válasza:
imádom őket!!nekem nincs kedvencem mindenkit imádok 1től 1ig..de ha választanom kéne Lisa lenne
10/12 anonim válasza:
Igen ismerem. Egyszer találtam rájuk a youtube-n és azóta az egyik kedvenc lánybandám. Némely feldolgozásuk az eredetinél is jobb. A kedvencem Lauren, és sokban hasonlítok rá. :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!