Hogyan lehet egyszerre szeretni a melodic death metalt, modern melodic metalcort, power metalt. Stb, a trance-t, dance-t, chillout, ambient, meditációs zenéket? Van még ilyen elvetemült rajtam kivül?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 19:33
11/13 A kérdező kommentje:
Valaki még metal-trance kombót? Egyébként megérzésem szerint egyre jobban feltörekvö stilus lesz a trance-metal is. Vannak már próbálkozások:
2012. júl. 11. 22:51
12/13 anonim válasza:
Ha jó a hangzás, vagy tetszik a dallam, akkor ez természetes. Én pl goa trance-t hallgatok, és heavy metalt, meg hard rockot. VAN közös nevező. Turmion Katilot jó pélázza ezt.
Rádiókban adott lagymatag zenék hallgatása elleni uszító hadjárat, az nemes harc. És bár nem szabad komolyan felháborodni, álljunk ki a minőségi zenék mellett.
13/13 anonim válasza:
Én is egyszerre vagyok metalos és trance-es is. Ozric Tentacles-re, Shpongle-re, Infected Mushroomra meg hasonlókra bármikor ki tudok kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!