Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Imádom a musicaleket és a...

Imádom a musicaleket és a magyar zenét. És ezért lehurrognak! Kiközösítenek (pár haverom), csak mert én nem a hülye tucc-tucc zenét szeretem. Miért ilyenek? Miért kell lefikázni más kedvencét?

Figyelt kérdés

14/L vok, és engem tényleg a musicalek és a magyar zenék érdekelnek... Jó van pár kedvenc külföldi számom, de nincsenek kedvenc külföldi bandáim!!!

Nem értem, miért kell ezért cikizni? Én sem szólok bele az ő életükbe, ők miért teszik?

2009. júl. 10. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Mert valamibe bele kell szólniuk, hogy a saját elégedetlenségüket kiböföghessék magukból. Mivel mindenki más zenét szeret, adott az alap a beszólásokhoz. Én azért átgondolnám, hogy az ilyenek "haverok"-e.
2009. júl. 10. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
:)
2009. aug. 7. 18:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert barmok...szerintem a musicalek a legjobbak Vámpírok bálja a kedvencem...szard le őket...olyan hülyék...nem tudják mi a zene...a discó zenék amikben 3 hang ismétlódik 20 percig nekik a legnagyobb élvezet....neked meg az a dal amiben érzelem van mondanivaló és szöveg...örülj hog yokosabb vagy!
2009. aug. 7. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
21:39 vagyok, aki lepontozott, az írjon indokot is légyszíves.
2009. aug. 7. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, beszéltem velük, és megoldottuk a problémát ;)
2009. aug. 15. 16:35
 6/7 anonim válasza:
Húzz be nekik egyet!
2010. júl. 7. 08:20
 7/7 A kérdező kommentje:
már nem tudok, mert elballagtam :D
2010. júl. 7. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!