Keresek 2 számot, segítség?
Figyelt kérdés
az egyik egy szerintem új szám amiben egy csajszi énekel és a szövege elég egyszerű ilyen eee eeee oooo ooo eeee eeee ooo ooo..na nem tudom jobban leírni mert nem nagyon emlékszem rá de egy buliban hallottam és utána a rádióba de nem mondták meg ki az előadó,
a másik az is egy új szám abban a dirty dancing-ből, vagyis lehet hogy nem abból, passzolom de szerintem onnan vették hogy énekli benne a csaj hogy baby baby... szóval aki esetleg ebből a leírásből sejti,hogy mi lehet ez a 2 szám azt kérem hogy linkelje be :) előre is köszi:)
2012. júl. 6. 16:06
1/7 A kérdező kommentje:
a másodikat megtaláltam az pitbull szám :)
2012. júl. 6. 16:09
2/7 anonim válasza:
ha emlékszel a dallamára próbáld bele hümmögni vagy valami, kis szerencsével felismeri, és kidobja mi az a szám
3/7 A kérdező kommentje:
nem emlékszem a dallamára.. :/ csak annyira hogy vagy kb 2 sor szöveg amit énekel a csaj és jönt az ooo oo ee ee oo oo ee ee ennyi::S
2012. júl. 6. 16:22
4/7 anonim válasza:
én az első számra ezt találtam de nem biztos h ez az. :$ http://www.youtube.com/watch?v=qCB0PizFyng
5/7 anonim válasza:
1. talán ez???
6/7 A kérdező kommentje:
igen ez azz!! :) köszönöm szépen Gréta :)) mostantól ezt fogom hallgatni:) nagyon köszi:))
2012. júl. 6. 21:36
7/7 A kérdező kommentje:
és persze a 2. válaszolónak is köszönöm a választ:)
2012. júl. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!