Liam Payne (One Direction) miért nem szereti a kanalat és a szárítókötelet?
Figyelt kérdés
Már több oldalt is megnéztem emiatt, de nem találtam rá választ, ezért inkább hozzátok fordulok :) Előre is köszi az ÉRTELMES válaszokat :)2012. júl. 2. 22:00
2/6 okoska:) válasza:
a szárítókötelesetn nem tom.. de a kanalast azt igen :) Liam-nek kanál fóbiája van..vagyis fél a kanalaktól :) a műzlt is csak villával eszi :) xxx
3/6 A kérdező kommentje:
Hát az első válaszoló bekaphatja
Azt meg tudtam hogy fóbiája van, de azt nem értem, hogy miért?
2012. júl. 13. 16:53
4/6 anonim válasza:
Hát erre nincs magyarázat.xd ezteljesen oyan mint hogy valaki fél a pókoktól;))
5/6 anonim válasza:
Bocsi hogy nem válaszolok a kérdésedre,de ezt én is szeretném tudni..:) És ha nem eszik kanállal,akkor mivel eszi a levest?? :S / Számomra ez a legnagyobb kérdés ezzel a 'kanálfóbiás' dologgal kapcsolatban../
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!