Hol keressek embereket rockbandába?
Szeretnék bandát alapítani már egy ideje, de nem találom a megfelelő embereket. Illetve semmit se:// Az emberek ennyire nem nyitottak a közös zenélésre? Gondolom ilyen forumokon meg a kutya sem olvassa el amit kiírnak.
16L
Gitarshop.hu -n érdemes hirdetni pl..
Egyébként helyileg hol vagy? Meg milyen szinten? :P
És milyen hangszeren játszol? Valamint milyen zenei stílust kedvelsz?
Én is kecskeméti vagyok, aztán szerintem lehet majdnem minden stílushoz találni olyanokat, akiket szintén érdekel. :D (Bár én magam csak pár hónapja balf*szkodom hangszerrel, szóval ez leginkább az ismerősi körömből látom...)
Zongorán (kicsit komolyabb szinten), meg gitáron játszom. Meg ha arra kerülne a sor háttérvokált is bevállalok.
Amúgy klasszikus rockot szeretek hallgatni/játszogatni. Pl. Nirvana, Led Zeppelin, Alice in Chains, de bármi ami igényes és jó az jöhet:DD
Hidd el, olvassák elég sokan a fórumokon. :)
Vagy keress te olyat, aki tagot keres a környéken a már meglévő/hiányos bandájába. Sok olyan banda van amelyik már áll 2-3-4 tagból de azt az egyet aki még kéne, csak nagyon sokára sikerül megtalálniuk, hogy teljes legyen a csapat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!