Ez van. Beteg egy világ ez, de örüljünk annak, hogy mi nem vagyunk ilyenek.
2012. jún. 30. 23:01
2/12 Smartguy86 válasza:
Amennyiben a nézettség számít, nem furcsa, hiszen sokan látták. A negatív hírnév is hírnév. Amúgy csak tart valahova a kis p*csös, mert már a rádióban néha az ő számait kérik a betelefonálók...
2012. jún. 30. 23:01
3/12 anonim válasza:
ezvan ezt kajálják az emberek.......
nincs mit tenni rádióba kérik ezt lehet.. mikor én kértem egy Rise Against számot lese sz... ták.. ezeket meg egyből beszedik..
egyébként ez a takony... inkább hirhetnek mondanám.. nem híresnek
2012. jún. 30. 23:56
4/12 anonim válasza:
Majd jön mindjárt a "csak irigykedtek, mert ő milyen sokra vitte" duma. Figyeld meg. :D
2012. júl. 1. 07:43
5/12 anonim válasza:
Most hogy írtad, nem fog :D
2012. júl. 1. 09:27
6/12 anonim válasza:
igen írigyvagyok:|me engem nem néz a fél világ homonak:'( és nincs olyan sz@r hangom :''''''(((
2012. júl. 1. 10:09
7/12 rajcziz válasza:
Engem megnyugtat, mert ez is bizonyítja, hogy az embereknek meg kell nézni a klipet az interneten, ha meg akarják hallgatni a dalt, mert a gépükben nincs benne.
Ez nem csak neked furcsa. Én úgy vélem ez egy kurv@ összeseküvés. Mert ki a franc kérte, hogy ezt dobja be rögtön, amikor felmegyek a youtube-ra? Flour tomit se azért nézték meg sokan mert nagyon szerették, hanem mert ezt dobta be nekik azonnal a youtube és még ha nem is mindenki sokan rákattintottak. Az meg, hogy tízmillióan letöltötték nem hiszem el - annyian nem is laknak szép hazánkban. Ugyanez megy nagyban azzal a Jb-vel, érdekes hogy az ilyen kérdésnél mindig kevesen álnak Jb mellett. Hogy a mocsok rádió ezeket nyomatja az meg legyen az ő bajuk. De hogy világos legyen senki ne ringassa magát abba a tévhitbe, hogy az emberek határozzák meg a játszott számok stílusát, hanem fordítva.
2012. okt. 6. 14:40
10/12 anonim válasza:
Egy számát sem tudnám felidézni, de engem abszolút nem foglalkoztat. Michel Teló viszont idegesít. A munkahelyemen már úgy próbálom időzíteni a WC-re menést, hogy ha megszólal, megyek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!