Magánénektanár tudna ebben segíteni, Van jó magánénektanár a 11. kerületben?
Szóval, most 15 éves vagyok és lány. Kiskoromban (alsó tagozat 3. osztályig) nagyon sokat énekeltem, versenyeket nyertem meg stb. De egyszer egy versenyen eléggé durván diszkrimináltak számazásom miatt (ázsiai vagyok) és utána úgy döntöttem hgoy akkor nem szeretném tovább képviselni az iskolát énekversenyeken ha már nincs szükségük arra hogy egy ázsiai képviselje a magyar iskolát. És hát telt az idő... most szeretnék újra énekelni, de eléggé rossz lett a hangom mert ugyebár 6 évig nem énekeltem... Vissza tudná esetleg hozni az énektanár a régi hangomat???
És tudnátok esetleg jó énektanárt ajánlani a 11. kerületben. Lehetőleg női (férfi tanárnál képtelen vagyok rendesen kibontakozni mert nemtom... olyan zavaró nekem, nem tudom miért... ez kb olyan nálam mint hogy valami a nőgyógyásznál nem szeret férfihoz menni, inkább nőhöz megy) és ha lehet akkor kicsit idősebb (ezt emg anyám szeretné ha tudnám miért...)
Előre is köszönöm szépen!
15/L
ez miezmár..
miaz már hogy azért leizélnek.. istenem de sok aljas ember van..
na de a lényeg sajnos lehet hogy nem.. nem azért mert rég énekeltél hanem az a 6 év.. és még akkor fiatal voltál azóta mutálodott a hangod, mint mindenkinek ezért nemjó elkezdeni korán az éneklést mert lehet pl 10 évesen csodaszép hang be is fut meg minden de eléri mondjuk a 16 ot betorzul a hangja és csúnya lessz de ez igaz fordítva is ... sajnálom de szerintem nem:( bár énektanárral lehet tudsz javítani rajta de a régi nemlessz már az biztos:(
sok sikert!:)
én is ettől félek... :'( mondjuk nem az hogy teljesen nem énekeltem mert azért énekórákon énekeltem meg jártam kórusba is 7-8-9. osztályban... de azért remélem ki tudnak belőle hozni valalmit...
köszi!
Szia!
Nem tudom, hogy még aktuális-e kérésed, kérdésed.
Annyiban egyetértek az előttem íróval, hogy a 8-9 éves kori gyerekhangodat nem lehet "visszacsinálni", de ha akkor szép hangod volt, elég valószínű, hogy a mutálás utáni "felnőtt" hangod is szép. Ha fejleszteni szeretnéd és érdekel az éneklés, foglalkozz vele, mert nagyon sok örömöt ad!
Azokkal az ostobákkal, akik pedig annak idején nem engedtek érvényesülni, ne is törődj! A zene és ének mindenkié, bárhonnan is származzék! :)
11. kerületben nem ismerek, de a 7. kerületben én magam is vállalok magánének tanítást (egyetemi ének előadóművész diplomával). Ha érdekel, írj privát ülenetet. 25/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!