Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mondanátok nekem szerelmes...

Mondanátok nekem szerelmes zenéket?

Figyelt kérdés

Igazából olyan kellene ami magyar előadótól van magyar szöveggel, kicsit romantikusabb, lírai stílusban, de lehet pörgősebb is és leginkább arról szóljon hogy szerelmes vagyok, de viszont még össze vagyok zavarodva, de pontosan nem tudom mit akarok.

Jöhetnek báemylik magyar előadótól számok, de leginkább linkeket küldjetek és ott meghallgatnám.

Lány vagyok és fiúnak küldeném. Nem volt vmi felhőtlen a kapcsolatunk, de viszont még szeretjük egymást de én (lány) össze vagyok zavarodva teljesen.

Olyan kéne ami igaz ezekre a tulajdonságokra és mintha én írnám a fiúnak. A fiú viszont baromira szerelmes és vár rám.

2009. júl. 8. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
2009. júl. 8. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Rómeó és Júlia - Szívből szeretni ?
2009. júl. 8. 21:22
 3/5 anonim válasza:

Riddler - Neked

Riddler - Kicsimnek

Slink - Őszintén

Stok - hiányzol

Rico - Üzenem

2009. júl. 8. 22:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Smile of hell királynő

Bruce 'Düki' - Mindentől Távol

Linda Kiraly- Szerelem utolsó vérig

republic szeretni valakit valamiért

2009. júl. 8. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Auth CSilla-Szolnoki Péter: Féltelek

http://www.youtube.com/watch?v=EheYmraOeJI József Attila vers megzenésítve-sztem gyönyörű

remélem ilyenekre gondoltál...:)

2009. júl. 9. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!