1/5 anonim válasza:
Nothing else matters
sztem ez az amit mindenki ismer:))
de van még sok jó:))
2/5 A kérdező kommentje:
például?: D
2012. jún. 29. 21:30
3/5 anonim válasza:
Megsúgom, hogy józan paraszti ésszel felmész youtube-ra, beírod hogy metallica és ismertség (nézettség) szerint sorban ki fogja írni a számokat... én nem vagyok Metallica fan, egyedül az Enter Sandmant ismerem/szeretem, a dzsitub is ezt dobja ki elsőnek.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg ez a kettő közül valamelyik amit említettek, mert a fekete albummal közel került a mainstream-hez a Metallica, ezt a lemezt és az utána jövőket többen ismerik mint az első négyet.
5/5 anonim válasza:
unforgiven, nothing else matters, CREEPING DEATH, enter sandman, master of puppets
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!