Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van itt olyan, aki szereti az...

Van itt olyan, aki szereti az igazi metál zenét?

Figyelt kérdés

A társaságomban, a baráti körömben, sőt úgy az egész környezetemben nem találok senkit, akinek hasonló lenne a zenei ízlése, mint nekem. Én szeretem a jó igazi metál zenét, de a post hardcore fajtái is elmennek. Persze a zenei ízlésem kiterjed az igényes rock zenekarokra, normális, nem hulladék rap zenére, blues, funky, jazz, smoot jazz zenékre, de kifelyezetten tetszik a klasszikus zene is, de nincs bajom az igényes elektronikus zenével sem. Egyszóval amivel képzett zenészek megdolgoztak, azt én szeretem, és értékelem. A metált viszont kiemelném, számomra az a csúcs, az életmódom is a metálhoz, mint szubkultúrához kapcsolódik.

A gondom az, hogy szerintem az egész városban mindenki kizárólag diszkó, pop, és besorolhatatlan szemét(sp, fluor, újabban majka is) zenét hallgat, és mélységesen elítél és minden erejével fikáz mindent, ami más az ő általuk felállított normáktól, mondván "ez nem is zene, ez sz@r". Egyébként sok barátom van, nem arról van szó, csak a zenei ízlésem nem egyezik senkiével.

Ezen az oldalon léteznek hozzám hasonló egyének? :D

2012. jún. 26. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, én szeretem.
2012. jún. 26. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy definiálom magam, hogy "Én a jó zenét szeretem". Látom ezzel te is így vagy. :D
2012. jún. 27. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
A szomszédaim jó zenét hallgatnak akár akarják akár nem xDDDDDD csak vicceltem de amúgy én nagyon szeretem :D Turmion Katilöt-öt ismered?
2012. jún. 27. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:

ittvagyok else vesztem :P

19L

2012. jún. 27. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Igazi metálzene alatt mit értesz?

Én például élek-halok a szimfonikus metalért, ha zenéről van szó, nálam a Nightwish és Luca Turilli's Rhapsody az etalon, persze a metal minden fajtáját szeretem, azok közül is leginkánn heavymetal, thrash, powermetal. A legérdekesebb az, hogy metalon kívül önszántamból nem vagyok képes mást hallgatni, hát ez van :D

2012. jún. 27. 20:54
 6/8 A kérdező kommentje:

Amagawa Sora: nem ismerem, de utána nézek :)

Utolsó: igazi metál alatt igényeset értek, tehát a garázsbandákat, meg a tévében metálnak nevezett, de szakmai szemmel popnak minősülő bandákat nem értem bele :D A nightwish-t én is nagyon szeretem. Egyébként nemértem miért szidják annyian az új énekest, igaz, nincs olyan hangja mint Tarjának, de egy egész jó, újszerű hangulata lett tőle a zenekarnak.

2012. jún. 27. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Léteznek :D Én pl imádom:Children of Bodom,Megadeth,Slayer,Metallica,Kreator,PanterA,Satyricon,Dimmu Borgir,Dark Funeral,Gorgoroth,Slipknot,Krisiun,meg még elég sokat.És hát kb nekem is ez a problémám mint neked,bár nincs sok barátom itt a közelbe,de akik vannak azoknak nem nagyon jönnek be az ilyenek x)
2012. júl. 2. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én szeretem de csak a keményet nem a metalcoret
2013. jún. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!