Mi a véleményetek a Chrome Rt. Zenekarról?
Hát most jelent meg az új CD-jük a Hammerben és a borító egy egyszerű nájlonzsacskó volt. Még nem hallgattam mega CD-t, de szerintem a borító fontos része az albumnak. Ez már egy rossz pont nekik!
Amúgy az előző lemezük, a Világnak szívében, az király volt!
A zacskó tényleg durva, de azért nem rossz az új lemez.
Nekem nagyon tetszik a zenekar! Falatra még kíváncsi leszek, hogy mit alakít (ő az új basszeros). MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ ROCK AND ROLL!!!
Szerintem meg egy nagy rakás szar az egész banda, úgy ahogy vagy, nem tudok belekötni se a zenébe, se a szövegekbe, se az előadásukba, se a tagokba.
De egyszerűen nem ütős a zenekar, valamiért kevésnek tartom a rock and roll életerőt. Tipikus vidéki banda, akik eljutottak egy szintre, ahonnan már csak egy karnyújtásnyira lenne a siker, de ott valamiért mindig megakad a gépezet...
"De egyszerűen nem ütős a zenekar, valamiért kevésnek tartom a rock and roll életerőt. Tipikus vidéki banda, akik eljutottak egy szintre, ahonnan már csak egy karnyújtásnyira lenne a siker, de ott valamiért mindig megakad a gépezet..."
Megkérdezhetem, hogy próbáltál már valaha a nulláról elindulva, nem a legjobb helyen és nem a legjobb időben valamiben sikeres lenni? Mert betyár nehéz ám!!!
Dolgozhatsz, tanulhatsz éjt nappallá téve, lehetsz tehetséges és eredeti egyéniség, a lehető legtöbb pénzt beleáldozhatod és lehető legjobb kapcsolatokkal i rendelkezhetsz, ha nincs meg azaz apró szerencséd, mint pl. Tankcsapdának, hiába a rengeteg munka és engergia-befektetés, te is megrekedsz majd szinten, ahonnan sehogy sem tudsz feljebb kerülni.
A Chrome Rt. zenéje egyáltalán nem rossz és bár a mai ízlést elnézve sajnos Magyarországon sosem lesz élvonalbeli banda, még simán lehet helyet foglalhat a jövőben a másodvonal közepe táján (aztán irány külföld).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!