Miért van egy csomó előadó videói alá írva kommentben, h illuminati?
Értem. De ha ez egy titkos társaság, és mindenki ismeri a jeleket akkor miért jó az, h ezek a sztárok mutogatják ezeket szimbólumokat?
Mármint mi van akkor ha egy klipben vagy filmben meglátom a jelüket? Miért jó ez nekik?
Bocs a késői válaszért!Ez az agymosásra kell.Van egy máski modszer is ami az, hogy JÓL kihangsúlyozák a nekik fontos szavakat így az bejut a tudatalattiba Példa:
A:Szia láttam egy BUTA gyereket az utcán aki folyton valami ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLETről beszlt!
B:Ja az ILYEN EMBEREK HÜLYÉK!
És ebből a tudatalati ezt szürte le:
Az összesküvés elméletek hülyeségek és a terjesztői hülyék.
Így ha valaki próbálja felvilágosítani e felől akkor ő csak nevet mivel a tudatalattija megjegyezte, hogy érted...Ugyan ez a zenébe, csak ez talán könnyebb Példa:(Megy a zene)dududá az Illuminati a király!
Most meg az jegyzi meg, hogy az Illuminati jó(Ami nem igaz)
De ilyeneknek csak tényleg a hülye emberek esnek áldozatul nem? Úgy értem, felőlem maga az angol királynő is mondhatná h az Illuminati jó dolog, engem akkor is hidegen hagyna.
Egyébként mi a céljuk? A média által egyre agymosottabb embereket "teremteni"? És az miért jó? Vagy ez az egész csak a pénzről szól?
Miről szól?Ennek az érmének két oldala van.
A kereskedelmi:Mikor a pénz a lényeg
Az térítés:Mikor te tényleg nem tudod de manipulálva vagy!Ezt csak akkor tudod elkerülni ha felismered a veszélyt.
Talán téged nem manipulál de egy 10-15 éves amerikai gyerek aki leül a TV elé és csak bámulja akkor az már más mivel:
1:A gyerekek agya fogékonyabb!
2:Ilyenkor valamiféle transzban van, csak a TVre koncentrál.
Ezt szóba sokkal jobban el tudnám mesélni ha érdekel vegyél fel skypon:min.king1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!