Lányok, nektek tetszik Tooyi? (képpel)
Figyelt kérdés
A 2012-és Euróvíziós dalfesztiválon ő képviselte Norvégiát. Szerintem nagyon jó a hangja és nagyon is helyes. Ti miennek látjátok?
2012. jún. 25. 09:02
11/16 anonim válasza:
Ha iráni, akkor nem bírom...
De jól néz ki, csak a szemöldöke olyan nagyn sűrű. Amúgy helyes.
12/16 anonim válasza:
Nekem teljesen olyan, mint Eric Saade, nagyon lemásolta a stílusát. Az meg, hogy nem igazi norvég, már meg sem lep, mert pl. volt ott kongói ukrán is ha jól emlékszem, szóval ez már nem meglepő. De szerintem voltak nála sokkal jobbak is.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: nem csúnya, de szerintem nem is helyes. Habár vannak előítéleteim a barnább bőrűekkel szemben.
13/16 anonim válasza:
b****g ha idegengyűlölő vagy ne irj ide semmit én is iráni vagyok
14/16 anonim válasza:
"ha iráni akkor nem birom" ez mi????? miért nem mert iráni és ha pl európai lett volna kkor birtad volna???
16/16 anonim válasza:
Nem beképzelt! Láttam egy videót, bekopogott a női versenyzőkhöz és rózsát adott nekik. Szerintem nagyon aranyos ember, egyszer azt nyilatkozta, hálás, hogy vannak szülei, van ház a feje felett és van ágy, amiben alhat. Én nagyon szeretem Toojit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!