Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan program, amivel az...

Van olyan program, amivel az zenét ki lehet vágni úgy, hogy csak az ének maradjon meg?

Figyelt kérdés
Tehát van egy zene, és szeretném a zenét eltüntetni, vagy legalább halkabbra venni, de úgy, hogy az ének hangereje megmaradjon... (remélem nagyjából érthető. Előre is köszönöm a választ! :)
2012. jún. 22. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2012. jún. 22. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
próbálj noise reduction-nál minél többet bejelölni, ahol nincs szöveg, és hátha.
2012. jún. 22. 21:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!! :)
2012. jún. 22. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:

Naponta felteszi ezt a kérdést valaki. Nem hiszem, hogy ne működne a keresés :D

Amúgy továbbra is mid/side converterrel lehet a legjobb eredményt elérni, de abban is benne marad minden, ami középen volt, nem csak az ének.

2012. jún. 23. 12:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem sokat vagyok gép előtt, így nem nagyon van időm keresgélni. De amúgy nem is kell tökéletes megoldás, mert nem valami nagy felhasználásra akarom használni,csak csengőhangnak akarok tenni egy zenét, aminek dubstep alapja van, és amikor max hangerőn szól a teló, akkor az ének nem igazán hallatszik jól, pedig pont amiatt szeretem azt a számot...és ezért gondoltam rá, hogy a zenét ha nem is teljesen eltüntetni, de legalább halkabbra venni valahogyan biztos lehet... :)
2012. jún. 23. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Dubstep-et csak a szövege miatt hallgatni olyan, mint egy nőt csak az okos gondolkodása miatt szeretni.
2012. jún. 23. 17:07
 7/9 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok, köszönöm ezt a "bókot" :DDD
2012. jún. 23. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha az ének a sztereó sáv közepe felé helyezkedik el, akkor nyisd meg a fájlt Audacity-ben. A sztereó sávot vágd két külön sávra, és a két új sávot (jobb és bal csatorna) állítsd át mono-ra. Ezután az egyik csatornát invertáld. Ha szerencséd van, akkor az ének nagyjából eltűnik. Ezt követően importáld a projektbe újra az eredeti dalt. Hogy miket kell ezután csinálni, hogy csak az ének maradjon, sajnos arra még nem jöttem rá.

Vagy ha nagyon ráérsz, töltsd le a Melodyne hangszerkesztőt. Ha a zenédet megnyitod benne, akkor megpróbálja a benne lévő hangokat felismerni. Ezt követően már manipulálhatod magát az egész dalt minőségromlás nélkül (pl. ha akarod, megváltoztathatsz, törölhetsz hangokat). Keress ki mindent, ami nem ének, és kezdd el kitörölgetni.

2012. jún. 24. 22:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! Az első az kicsit bonyolult nekem, de a másodikkal mindenképpen próbálkozom! Mégegyszer köszönöm! :)
2012. jún. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!