Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen? Lécci...

Szerintetek milyen? Lécci komi itt vagy a youtube-n!

Figyelt kérdés
[link]

2012. jún. 21. 03:51
 1/6 anonim ***** válasza:

bocsi, de nagyon hamis

azért indulhattok, hog benne lehessetek a tv-ben, de sokat ne reméljetek

2012. jún. 22. 09:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha Puzsér Róbert lesz a zsűri újra, nektek annyi..lehet előre találgatni hogy mivel fog beoltani. Szerintem nagyon egyértelmű hogy mennyi esélyetek van bekerülni....SEMMI... Nagyon hamisan énekeltek, nem együtt szól a két hang. Ha nem akartok rossz élményt ne induljatok. Különben évekig ezzel fognak piszkálni a barátaitok..Ti meg rájöttök hogy mekkora hülyeség volt...

jah és ezt hallgasd meg a tietek után az eredetit...

Sok sikert a továbbiakban.

2012. jún. 22. 13:38
 3/6 anonim ***** válasza:
fujj de szar
2012. jún. 23. 12:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Azért szar mert:

1.Hamisan énekeltek

2.Esernyőbe énekeltek

3.Szar a felvétel

4.Szar a háttér

Semmi esélyetek nincs bekerülni,ja és

5.Nem érteni a szöveget

2012. jún. 23. 12:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi de nem is néztem végig mert nagyon nem tetszett!
2012. jún. 23. 16:05
 6/6 anonim válasza:
Úgy vélem, nem kellene ezt erőltetnetek. Semmi egyéni stílus, semmi egyedi hang, csapnivaló előadásmód, tanulatlan, hamis ének. Lányzsúron jó, álmodozni elég, és még jól is érezhetitek magatokat, ha nem álltok nagyközönség elé. Így elkerülhetitek a hatalmas leégést, és a csalódást. Egyébként nagyon aranyosak vagytok és szépek, találjatok valami mást, esetleg próbáljatok valami humoros dolgokat előadni! Először tanuljatok be valami régi klasszikust, utána jöhet a saját kútfő!
2012. jún. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!