Milyen zenére voltatok szerelmesek?
Metallica: Nothing else matters
2000es évek elején táboroztunk, volt egy csaj aki tudta h szeretem a Metallicát, amúgy közeledtünk egymáshoz de nem lett belőle semmi. Később vidékről felmentem Pestre, rengeteg helyen utánajártam h hol lehet,, meg ahol régen lakott, de már elköltözött, addigra meg már késő este volt és a külvárosban persze alig voltak emberek az utcán, meg tömegközlekedés se nagyon volt már. Nem is tudom h sikerült visszajutni a belvárosi szállásra.
Na az a lényeg h néztem fél évvel később a z+ csatornát, ez a 2000es évek elején volt, most viva+-nak vagy hogy hívják.
És a városligeti jégkorcsolyapályán interjúvoltak embereket h kinek milyen számot küldenek.
És ott volt a csaj, ésnem is tudom hogy mondtah tudja h a szeretem a Metallicát és vmi romantikusabb számukat küldi nekem, és ez volt az a szám.
Ezután még évekig mindig eszembe jutott a csaj mikor bármilyen feldolgozásban meghallottam a Nothing else matterst.
Íme:
Zucchero - Senza Una Donna
Sting - Shape of my heart
Fiction Factory - Feels like Heaven
Foreigner - I want to know what love is
Garry Moore - Still got the blues
George Michael - Careless whisper
In-Grid - Lete indien
Joe Cocker - Let The Healing Begin
Ha régebbi is jöhet, akkor:
Santo California - Tornero
Santana - I love you much to much
Barry White - Cant Get Enough Of Your Love Babe
Kb. még egy órát tudnám sorolni, érdekel????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!