Miről szól ez a zeneszám? (Metál)
http://www.youtube.com/watch?v=AwLxg-yvEmc
dalszöveg van a leírásban,valaki le tudná nekem írni ezek alapján a LÉNYEGET?(a google fordítóba benyomott dalszöveggel légyszives kíméljetek!)
ez épp semmiről konnkrétan :D
ha a vidklippet nézed, valószínűsíthető, hogy vmi begyöpösödött irodakukachoz beszél
a szöveg alapján meg vmi drogos beavatásicucc is lehet :D
ezt a kettőt meg végülis vegyíteni is lehet
Első baromságokat beszél, szöveg alapján fél perc alatt rájöttem, hogy arról a hangról beszél a fejében, ami bűnre készteti...
"I can hear the voice But I don't want to listen"
Hallom a hangot, de nem akarok hallgatni rá
"I promise, no one will ever know
There will be no chance of you getting caught"
Megígérem, hogy senki sem tudja meg sohasem, nem lesz esélyed a lebukásra
Már ezek alapján is simán rá lehet jönni...
Te mi a jól életről beszélsz? Ennek mi köze van ahhoz amit írtam? Ki mondta hogy lebukik?
L2R
nem lebukik lenne oda a megfelelő kifejezés,inkább elkapni.
de nem értek annyit angolul,csak megjegyeztem :)
Arról szól a szám, hogy az élet nem tart örökké. Amíg ezt a zenét hallgatod, addig más meghal, szóval ne pazarold el az életed egy irodában elbambulva.
Az "Are You Breathing?" kérdés az az hogy lélegzel-e, tehát hogy élsz-e, és nem csak valami vállalat zombija vagy.
És hogy attól hogy őt hallgatod(a zenét), és szabad akarsz lenni(tehát kitörni az unalmas hétköznapokból), még nem vagy bűnös, és ettől még nem kaphat el senki, mert tehetsz bármit az életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!