Mi a stílusom? Kérdésed túl rövid, blablabla.
Figyelt kérdés
Kedvenc bandák: Three Days Grace, Disturbed, Papa Roach, Skillet. Közbe Linkin Park, Metallica, vagy Green Day, amit hallgatok. Nem szeretem a dubstepet, a többi műfajjal nincs semmi bajom, bár egyáltalán nem hallgatok például 'diszkózenét'. Csak a szemhéjamat szoktam feketével kihúzni, rúsz/szájfény és körömlakk sose.(nembirom :D) Öltözködés átlagos, bár a hajamat ki szoktam vasalni (pont olyan, hogy se nem (szép) hullámos, se nem egyenes.) 14/L2012. jún. 17. 15:40
1/4 A kérdező kommentje:
*rúzs
2012. jún. 17. 15:41
2/4 anonim válasza:
szerintem egy átlagos, 14 éves, útkereső tinédzser vagy. az ízlésed még rengeteget fog változni. a fent említett zenekarok stílusát szerintem meg te is tudod így valószínűleg az is világos, mely stílusok irányába húz most az ízlésed.
ne akard magad mindenáron valamilyen skatulyába tenni. annak semmi értelme.
4/4 anonim válasza:
nem tudom, de a ki green day-t hallgat(ott) tiniként, rossz ember nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!