Az ilyen országok miből rendeznék meg az Eurovíziót, ha megnyernék?
Azerbajdzsánnak azért volt pénze az olajból...Tudom, hogy Magyarország sem gazdag, de mi azért csak-cak meg tudnánk rendezni.
De pl Moldova, vagy Bosznia, vagy Albánia miből rendezné meg?
Moldova Európa legszegényebb országa, semmire sincs ott szinte pénz.
Bosznia-Hercegovina meg szinte minden évben a pénzügyi csőd szélén áll.
Albánia is legendásan szegény ország, bár ezt csak hallásból tudom.
Most pl Bosznia, vagy Moldova, ha ne adj Isten megnyernék, miből rendeznék meg, most úgy viccen kívül?
(De akár San Marino is ide jöhet, ahol nem pénz, hanem hely nincs....)
Ez nem számít mert úgyse nyerik meg...
Mindig az nyer, akinek Európa a leginkább akar nyalni.
Ez a sajnálatos igazság!
Kedves harmadik!
Hogy miért fontos politikailag Svédország?
Egyszerű: a svéd acél, a Volvo és még sorolhatnám...(a svédeket nem érintette meg annyira a válság legalábbis nem hallunk semmi ilyesmit)
Ezek mind fontos Európának, ezzel elhitették a Svédekkel, hogy Európa szereti őket, hiszen mindenki reá szavazott.
Egyébként ez mese. Ez a középszerű valami, amit zenének neveznek...
Nem hiszem el hogy egész Európa rászavazott!
Itt vagy csalás van, vagy olyan hülyék vagyunk mint a marhák.
Sajna valószínűsítem, hogy a második az igaz...
Ha mindenki leugat én akkor is így vélem!
Nem csalás az, hogy ki nyer.
Szerintem lenne pénz, még Moldovában is. Az állam nem tudná megrendezni, de biztos, hogy lenne szponzor, mert hatalmas a reklámértéke. Például Azerbajdzsánban se csak az állam fizette, voltak szponzorok. Pedig ott van pénz.
Magyarország lehet nem tudná megrendezni. Lenne szponzor, meg minden, de itt ellopnák a pénzt. Lásd: négyes metró
Volt már rá példa, hogy valami miatt nem a nyertes ország rendezte a versenyt, ilyenkor másik országban rendezik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!