Ez jó gitár kezdőnek?
BMI 002
Ti melyik boltból szoktatok vásárolni gitárt?
Esetleg tudtok mondani kezdőnek akusztikus és elektromos gitárt?
Hát nem tudom, én a 20 forint közeli kategóriát messziről kerülném, nem sznobizmus, csak az elektromos gitár már olyan ,hogy kell rá egy kicsit áldozni, hogy kapj egy játszható minőséget.
Én speciel hangszerdiszkont.hu oldalon nézelődök, de olyan cucc ami kipróbálást igényel azt csak hanszerbltban veszem meg, vagy legalábbis ott kipróbálom, kezdőként gondolom nem nagyon tudsz majd mit kipróbálni rajta, de én a helyedbe bemennék a legközelebbi hanszerboltba, lehetőleg hozzáértő cimborával, aztán körbenéznék.
Első fontos tényező, milyen zenét szeretnél játszani, aztán mennyit szánsz rá? Min akarsz megtanulni játszani? Mert akusztikus és elektromos gitár közt ha látszólag nem is, de jelentős különbség van. Ha kicsit pontosítasz kérlek szerintem lesz itt olyan aki segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!