Nincs meg véletlenül valakinek az Elfelejtett szó című dal?
Figyelt kérdés
Nem az eredeti LGT dalra gondolok, hanem egy feldolgozásra. Sajnos nem tudom az együttes nevét aki feldolgozta, csak youtub-ra volt feltéve "2011 elfelejtett szó" néven, de úgy látom, hogy letörölték. Ez egy kis pörgős feldolgozás volt, aminek az elején egy zongorával (vagy szintetizátor) adták meg az első pár ütemet. Egy férfi és egy nő énekelte vegyesen amolyan pörgősebb, már-már mulatósabb stílusban. Maga a zene kb 2 perc 50mp-es volt, tehát az eredetinél rövidebb. Esetleg valakinek nincs meg véletlenül ez a feldolgozás vagy nem tudna adni egy linket ahol meghallgathatnám/letölthetném? A youtubos videónál egy szőke hölgy fehér ingben állt, mögötte pedig egy tenger volt látható. Hátha valakinek rémlik és tudja, hogy miről beszélek.2012. jún. 14. 00:16
1/2 anonim válasza:
hát nem tudom, talán:
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem erre gondoltam, de azért köszi, hogy időt szántál rá. :)
2012. jún. 17. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!