Rockerek! Van hasonlóság az Ossian és a Helloween között?
szerintem jó a régi is meg az új is.
de vannak, akik mindig csak a régit értékelik.
Bár a legeslegújabb Ossian albumokat elég felületesen ismerem. Teljesen jól úgy az Árnyékból a féynbe-ig ismerem, azután már csak úgy nagyjából.
Hát hogy ellentmondjak nektek.. :D az Ossiannal én úgy vagyok hogy a közepét szeretem. :) Konkrétan a Titkos ünnep, Árnyékból a fénybe és Hangerőmű albumokat. Közrejátszhat hogy kölyökkoromban a Hangerőmű volt új mikor megismertem és ahhoz a másik fent említett kettő áll közel..
A kérdésedre válaszolva pedig.. hát azon kívül hogy végülis alapjaiban mindkettő Heavy Metál, nincs sok hasonlóság. A Helloween egy sokkal modernebb stílust képvisel de ott is egyértelműen kettéosztható az együttes életműve. Andi Deris korszakra, és az azt megelőző Kiske & Kai Hansen korszakra. A Deris-es, újabb vonal ötvözi a klasszikus heavy metált a power metállal, a régi vonal pedig találóan happy metál power-speed metál elemekkel. Hasonlítgatni nincs értelme a régi/új Helloweent, mert ég és föld egymástól hangzásilag. A régi dalokkal lettek híresek, csakúgy mint az Ossian , de a Helloween mindig tesz le valami jót a mai napig az asztalra, az Ossian pedig véleményem szerintem a 90-es évektől-olyan 2003-4 ig volt csúcson..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!