Vegyek Fender gitárt, vagy még nem érdemes?
Így, ahogy az előttem szóló írja. Ha rám hallgatsz, még gyűjtesz jó sok pénzt, és úgy veszel új gitárt. A mexikói Fenderek hogy úgy mondjam, nem az igazi Fenderek. Félre ne értsd, az is igazi Fender, de az Amerikai gitárok szólnak úgy istenigazából! Meg persze az se mindegy hogy milyen erősítőd, pedálsorod (vagy multieffekted) van. Stratót vagy Telecastert akarsz?
Én speciel klasszikus gitáron kezdtem, egy évig azon tanultam, aztán vettem egy Cort X2-es gitárt, meg egy 15W-os kombót. Azzal a cuccal egy 7 hónapig toltam, majd vettem hozzá egy Korg AX5G multieffektet. Azon kitapasztaltam hogyan működik a multi, aztán rá egy évre (4 hónapja) vettem egy BOSS GT-10-es multieffektet. Azóta egy zenekarban játszom, és több ezer watton szólok, a 15W-os kombó csak kontrollként szolgál, és annak tökéletes... :-) még idénre tervezem egy Fender USA Strato beszerzését. 350.000 jó magyar forintba kerül, de az szól!
Szépen fokozatosan kell fejlődni, technikailag és felszerelésileg egyaránt!
Fender Mustang II modellezős erősítőm van, 40W, az egy jó darabig elég nekem, imádom, ezután már csak csövest miatt akarok majd max váltani :D
Értem én, hogy a mexikói Fender nem az igazi és köszönöm a válaszokat, de most egy Stagg (!!!) gitárom van, egyrészt ennél kb minden jobb, meg azért a mexikói Fender is Fender... Illetve szerintem második gitárnak (2.5 éve játszok mondom) egy mexikói Fender is "megteszi" szóval biztosan lehet azzal is koncertezni és az is kiba* jól szól, főleg a mostanimhoz képest, és biztos hogy évekig fog jól szolgálni majd, nem?
Én így látom, de javítsatok ki, ha tévedek és mégegyszer köszönöm, aki eddig időt szánt rám:)
Nagyon szívesen, azért vagyunk hogy segítsünk egymásnak :D
Amúgy jól mondod, persze hogy az is jól fog szólni. Nekem is elég lenne egy mexikói is, de fanatikus vagyok, így a legjobb kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!