Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Völkerball-on a Stein um...

Völkerball-on a Stein um Stein refrénje playback?

Figyelt kérdés
Vagy én hallok rosszul

2012. jún. 9. 21:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Na hogy a Mann gegen Mann nem playback az biztos

én voltam koncerten és azóta már egy csomószor megnéztem a live előadást is

az Ich tu dir weh-ben sincs playback szerintem

amúgy még egy-egy szám refrénje playbackről megbocsátható

még Michael Jackson is használt playbacket (koncertfelvételen láttam hogy volt nem is mozgott a szája mikor a szám utolsó sorát "énekelte")

sőt ha jól tudom Madonna egész koncertet nyomott playback-ről

Szal túlzás azt mondani hogy pofátlan

2012. jún. 22. 11:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát pedig pofátlan, arcátlanság.

Én elvárom egy állítólagos művésztől, hogy magát adja.

Érdekes anno a Led Zeppelin, Deep Purple, vagy hogy régebbről említsek, Who, Rolling stones stbstb sose használt playbacket.

Hogy is van ez akkor?

Lusta disznók, pénz kell nekik, szarnak ezek ránk, nézőkre, rajongókra.

2012. jún. 22. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
ha pénz kéne akkor nem csinálták volna a MIG mert *urvasok pénz bejött a LIFAD-ból is Mehet a zöld kéz ha egyetértesz
2012. jún. 22. 14:10
 14/20 A kérdező kommentje:

Biztos lehetsz benne hogy a Deep Purple vagy a Led Zeppelin is használt playback-et

abban meg fogadni mernék hogy a Rolling Stones is biztos használt playback-et

Csak te nem tudsz róla

Amúgy meg a MiG *urva nagy volt szerintem :D

Jó volt látni azt a sok mindent amit kitaláltak az elmúlt 16 évben (Lángoló gitárok, csónak, Bück dich, a Pussy előadása (és most rendes, erektált fallosszal nem valami bőrszínűre festett habágyúval :D), lángoló mikrofon állványok, lángszóró maszk, szikrákat köpő óriás nyíl, lángokat lövellő angyalszárny)

2012. jún. 22. 15:24
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha playback is, nem száz százalékig, hanem csak fél playback, hogy jobban szóljon. Ilyet rengeteg együttes csinál a koncertjein, én nem ítélem el őket. Különben meg én már többször végignéztem a Völkerballt, és ha egy-egy helyen használnak is playback-et, a koncert 98%-a élő.

Különben meg ott van egy rakás popsztár (Madonna, jacko, Britney Spears), akik full playbackről nyomták mindig, a mentség pedig az volt, hogy a show-ba rengeteg energiát fektetnek a tánc miatt, ezért énekre már nem futja. A Rammstein ezzel ellentétben fergeteges show-kat produkál a koncertjein, ennek ellenére élőzenét játszanak. Ez nem kis erőfeszítésükbe kerül ám, higgyétek el, brutál kemény. Ennek ellenére náluk a látvány nem megy a zene minőségére, és ez fordítva is igaz. aki nem hiszi, menjen ki egy rammstein koncertre:))

19/l

2012. júl. 2. 01:02
 16/20 A kérdező kommentje:

én voltam koncerten mint már fent írtam :)

*urva jóóóó volt :D

2012. júl. 2. 20:23
 17/20 Mrs. Szánsájn ***** válasza:

Szerintem nem playback. Bár ha az is lenne, lesz@rnám. Meg amúgy is, szentem a Rammstein nem kockáztatná a jó hírüket egy playbackes lebukással.

Videón láttam hogy egyszer Lordi koncerten beakad a playback és folyamatosan egy sort játszott...de az nem csak ének volt, felvételről ment minden. A közönség nagggyon lefújolta őket. :P

2012. júl. 6. 23:49
 18/20 A kérdező kommentje:
hát igen ilyen veszély szerintem mindig fenn áll
2012. júl. 7. 12:32
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki kicsit is ért a zenéhez az tudja,hogy a playback az azt jelenti amikor csak tátog az énekes és ez 100%-ban nem igaz a Rammsteinra,tudom mert 2 koncerten is első sorba álltam és hallottam hogy mikor énekel és mikor nem énekel Till.Az megint más hogy egy alap hangot nyomatnak olyan részeknél mint pl.: az Ich tu dir weh,ezt pusztán azért teszik mert koncerten nem hangzana úgy mint bennt a stúdióban,de ezzel is csak a rajongók kedvére tesznek,és attól még kiénekli Till is azt a részt.És mielött így rágalmaznák ezért az együttest,én alaptalannak tartom,mert tényleg más együttes is használ ilyen efekteket.Amúgy jó volt a kérdés,nem mint más megkérdezi hogy Till szereti-e a halat...vicc :D
2012. aug. 3. 02:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet néha tényleg van playback de a show 95%-a elő. Ettől nem mennek rögtön a süllyesztőbe.
2012. okt. 6. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!