The Chemical Brothers - mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, új fanja vagyok, de szerintem nagyon jók a zenéik! Nektek van kedvenc zenétek tőlük?2012. jún. 7. 22:28
1/2 anonim válasza:
Hát még ha sisters lenne, tetszenének. De így nem, meg a zenéjük se olyan jó, nem is emlékszem egy zenéjükre sem, csak az előadóra. Talán ez nem véletlen. :D
2/2 anonim válasza:
Már régóta szeretem őket, még gimis voltam, amikor a tévében néztem a zenéiket. Még régesrégen a zsebpénzemből is vettem olyan válogatást, amin ott voltak.
Most is szoktam hallgatni. Talán most a Galvanize, a Hey Boy Hey Girl, az Out Of Control tetszenek a legjobban toplistás számok közül, valaminek a címét sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!