Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hallgatják meg az...

Miért hallgatják meg az emberek ugyanazt a számot ezerszer egymás után?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert annyira tetszik nekik/átérzik a zene mondanivalóját/ahhoz van hangulatuk, hogy újra és újra meg akarják hallgatni.

Mért, te meghallgatsz egy számot aztán csak másik 20 szám után hallgatod újra?

2012. jún. 7. 20:58
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem úgy értette a kérdező,hogy RÖGTÖN egymás után.

amúgy,ha valami jó,akkor nem fog rajta az idő.

2012. jún. 7. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért mert a jó zene érzelmeket vállt ki/ad át. Ez valami olyasmi mint amikor van egy pillanat az életben ami ha csak kicsit is boldoggá tesz, azon jár az agyad, az megmarad benned nem akarod ,hogy véget érjen. Manapság egyre kevesebb ilyen zeneszám van, ami megfoghatja ennyire az embert. De némely zene annyira összetett ,hogy csak többszöri hallgatásra tűnnek fel bizonyos dolgok pl. egyes hangokat soha nem hallottál meg benne ,később pedig nem tudsz nem odafigyelni rá. Megfog valami a szövegben, felidéz egy régi emléket amit szintén jó újra és újra lejátszani magadban, vagy olyasmire emlékeztet ami fáj és egy kis önsajnáltatásra ad okot. Esetleg hangulatot áraszt és befolyásolni akarod vele a kedved. Vagy csak szimplán jó, perpill nem tudsz jobbat ezérrt újra és újra meghallgatod ugyanazt.

Rengeteg oka van miért hallgat meg valaki egy számot ezerszer, de te miért tetted fel a kérdést,veled még nem volt ilyen? :D

2012. jún. 7. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:
De.. pont ma volt velem ilyen.. és legutóbb vagy 2-3 éve történt hasonló.. :D Csak kíváncsi vagyok, hogy más miért hallgatja újra meg újra a számokat.. de úgy látom egyetértünk! :)
2012. jún. 7. 22:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja.. elírtam, 2-3 hónapja.. kicsit fáradt vagyok már.. :D
2012. jún. 7. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!