1/9 anonim válasza:
Traktor DJ-vel volt szerencsém, nem okozott csalódást.
2/9 chrishu válasza:
Mosógép :D
Amúgy virtual dj de attól függ mire akarod használni
5/9 anonim válasza:
Ami alapból be van építve Windows-ba.
Írd be a cmd-be, hogy "shutdown -s", csak így lehet elérni.
6/9 anonim válasza:
Virtual Dj-t javaslom.Nekem a traktor nem tetszik de majd te eldöntöd
7/9 anonim válasza:
Véleményem szerint a Native Instrument 'Traktor Pro 2' a legprofesszionálisabb keverőprogram!
8/9 anonim válasza:
legjobb?olyan nincs!van sok a traktort tartják állítólag a legjobbnak...én virtual dj-vel rengeteg bulit lezavartam már gond nélkül!nekem a traktor nem jön be! a vdj-t sokkal könnyebb kezelni!próbáld ki!
9/9 anonim válasza:
Nem nehezebb a Traktort se kezelni, ha alapszinten használod ki, akkor ugyan olyan egyszerű mint a Virtual DJ.
Valóban nincs jobb, a Traktor igényesebb és drágább, a Virtual DJ-ből meg van teljes ingyenes otthoni verzió is. A Virtual DJ-t kezdőknek ajánlanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!