2 DJ keverővel, és 4 CD játszóval egyszerre szeretnénk (ketten) zenélni. Hogyan kell összekötni a keverőket, hogy mindent hallani lehessen, egyáltalán mi a technikája ennek?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 16:39
1/2 kadarjani válasza:
ugy erted zenet megprobalni lejatszani?...merthogy zenélni nem fogtok az biztos
2/2 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem fogunk zenélni??? Dehogyisnem. Amúgy az a vicc, hogy a kérdés kiírása után megnéztem egy ilyen videót részletesen és rájöttem a lényegre. Akkor meg is válaszolnám a saját kérdésemet: Az egyik emberke master jele van rákötve a másik emberke egyik csatornájára (ami állandóan fel van tolva), így tudnak összedolgozni, és egymásnak "passzolgatni". Én úgy szerettem volna, hogy mind a ketten belenyúljunk a másiknak a mély-, közép-, magas potijaiba (tehát mindenbe), de ez sajnos nem lehetséges. Aki nyitott az ilyen dolgokra az jól szórakoz6 rajta. Mi biztos, hogy nagyot fogunk zúzni :D
2012. jún. 7. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!