Mikor koncertezik a Black Veil Brides a közelben?
Figyelt kérdés
előre is thx mindenkinek2012. jún. 7. 15:43
1/12 A kérdező kommentje:
most komolyan....senki nem reagál???:OO -.-"
2012. jún. 8. 19:55
2/12 anonim válasza:
talán nézd meg a tour oldalukat, és meglátod! ezen még nem gondolkoztál, ugye? pedig google alapból sok mindenre jó! :)
3/12 A kérdező kommentje:
megnéztem elég sok oldalt azt írták hogy majd lesz turné de a helyszíneket nem...:ss sehol se..
2012. jún. 11. 16:31
4/12 anonim válasza:
akkor valószínűleg tényleg nem lesz!:)
5/12 A kérdező kommentje:
pedig nagyon örülnénk neki....:|
2012. jún. 12. 18:45
6/12 anonim válasza:
ma mennek bécsbe. ;) ...én megyek :D
7/12 A kérdező kommentje:
de jó neked...irigyellek...mennyibe kerül a jegy egy Black Veil Brides koncertre? :OO
2012. jún. 20. 14:45
8/12 anonim válasza:
21, 60 eu. volt. de lehet h amikor majd jönnek legközelebb eu-ba, akk pestre is mennek :D
9/12 A kérdező kommentje:
az jó ár..de akik ilyen külföldi bandák/zenészek nem jönnek Magyarországra...ritkán igen de nem szoktak(magánvélemény)
2012. jún. 21. 14:33
10/12 anonim válasza:
én is remélem, hogy hamarosan jönni fognak Mo-ra, de most meg stúdióba vonulnak, és szerintem csak télen turnéznak megint... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!