Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek mi a véleményetek...

Nektek mi a véleményetek erről az együttesről, vagy magáról a számról?

Figyelt kérdés

Jelenleg Forever The Sickest Kids fan vagyok. Az banda nem olyan híres, pedig tök jó zenét játszanak. Itt van az egyik számuk. Nektek mi a véleményetek róluk?

http://www.youtube.com/watch?v=ECQ3MLV1p20

2012. jún. 3. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem rossz szám, tetszik. :) Kicsit olyan tinifilmbe illő, de attól még jó. :D
2012. jún. 3. 15:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Itt van még egy számuk: http://www.youtube.com/watch?v=NDvkgkxcYU8&ob=av2e

mondanátok véleményt erről is, és magáról az együttesről...?

2012. jún. 3. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Am köszi a választ :)
2012. jún. 3. 16:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Édes ez a kis poprock :DD Nekem erről még a jópár évvel ezelőtti Sum41, Green Day, Good Charlotte és Blink182 jut eszembe :D
2012. jún. 7. 17:00
 5/8 A kérdező kommentje:
:D
2012. jún. 13. 15:38
 6/8 A kérdező kommentje:
2012. jún. 27. 18:21
 7/8 anonim válasza:
100%
Van egy számuk ami egészen hallgatható, a többi nekem elég tucat... Mármint, oké, jó az alap. Oké, jó a hangjuk. Oké, jól játszanak. ÉS? Biztos te is ismered ezt az érzést, amikor valami jó, de azért annyira nem jó, hogy a kedvenceddé váljon. Középszerű zene.
2012. nov. 24. 11:13
 8/8 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló, lehet, hogy neked ez a véleményed, ezért megy is a zöld, de én pont az ellenkezőjét gondolom, hogy NEM tucat. azért a kedvenc együttesem, mert igényes, dallamos és fülbemászó zenéik vannak. melyik számaikat hallgattad meg? :)
2012. nov. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!