Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az animal planeten van egy...

Az animal planeten van egy műsor, melynek címe: Imádjuk a macskákat. "Must love cat". A műsor bemutatója alatt megy egy szám, melynek sajnos nem tudom a címét! Valaki esetleg tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!
2012. jún. 3. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ilyen csatornám, szóval az esélytelen, hogy egyszer elkapjam. YT-on rákerestem a sorozatra, de hát az az érzésem, hogy te ezt mindig egy ajánlóban hallod a reklámidő alatt - és ha így van, akkor bármelyik részből bevághatták.

Milyen stílusú? Lassú, gitáros, vagy táncosabb? És ffi vagy nő énekel?

2012. jún. 4. 13:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Van egy film amiben 2 is felcsedül ez a szám. A film címe "paulie" egy papagájról szól. A papagáj éneki a filmben, miközbe utaznak a nénivel...Így esetleg tudod?
2012. jún. 4. 15:51
 3/5 anonim ***** válasza:

csak nem ez? (Tom Jones)

http://www.youtube.com/watch?v=VBdSqk78nHw

jópofa film lehet ez a Paulie, valóban segítettél, itt találtam meg a filmben 3:40-nél

aztán már csak leírtam Tom Jones szövegét, már amit lehet hallani e pár másodperc alatt, és rákerestem mint "lyrics". És a goggle találatok között ott volt az elején :)

2012. jún. 4. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen,igen,igen! Köszönöm szépen!
2012. jún. 4. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
én is ezt kerestem köszönöm ^^
2012. jún. 28. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!